Att lämna sitt gäng

Premiär, som vi har jobbat. Ikväll slutar mitt jobb som regissör. Givetvis kommer jag att följa föreställningarna men inte vara där varje gång. Dags att lämna gänget och se dom utvecklas själva. Det känns tråkigt att inte längre vara en del av dom, för det är man inte som regissör har jag märkt. Jag vet själv hur kul man har det innan föreställningarna. I sminket, i logerna, på uppsjungningen och på scenen. Då finns jag inte kvar där, jag är bara någon som finns i periferin. Jag saknar själv det där tugget innan föreställning, buset, glada tjafset, att hjälpa varandra med myggor, dragkedjor och peruker. Det är en familjär känsla som ingen som inte varit där kan fatta. En familj med starka band som kämpat mot samma mål under en lång tid. Nu kommer själva belöningen; PUBLIKEN!

Och det är så härligt. En underbar känsla som man inte kan beskriva med ord. Teater är något jag alltid kommer att hålla på med. Mer eller mindre i någon form. Teater är roligt, spännande och utvecklande. Men också utmanande, svårt och tufft. Blandningen att detta gör det till en av världens bästa sysselsättningar!

Frågor på det?

P1010240

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Att lämna sitt gäng

  1. Amanda skriver:

    förstår att det kommer kännas tomt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *