Frost i Avesta kyrka

Uppe med tuppen och dricker kaffe och äter smörgås. Jag är mycket nöjd med gårdagskvällens skrivande. En novell och en massa redigerande och lite rensning. Jag ska göra mappar för varje år till mina noveller. Tror det kan vara en bra lösning. Hur delar ni upp korta berättelser. a-ö eller årsvis eller efter längd??

Nu är det frukost sen ska jag hämta två teaterkompisar och dra till Avesta. Vi hörs!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Frost i Avesta kyrka

  1. Ethel skriver:

    Bra idé med att dela upp årsvis. Det ska jag göra. Svårt annars, att veta hur man ska få någorlunda ordning och hitta. Det går inte, tror jag, att få till något så att man hittar lätt. Årsvis verkar bäst :-)!

  2. Amanda skriver:

    oj svår fråga, efter att jag skrev dem är nog smartast

    sv: tack 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *