Help I need somebody, help

P1010411 P1010412

Och den som har en stund över kommer hem till mig med egen målarpensel och sätter igång, jag bjuder på kaffe. Bara solen tittar fram så ska jag öppna dom här, en efter en och sätta fart. Ganska skönt om solen skiner, då kan man stå där i shorts och linne och bli lite solbränd. Men det regnar varannan timma ungefär s¨vi får väl se när det blir av.

Igår kväll åkte jag bakom en bil som hade släp och då fick jag en novellidé. Jag var för trött för att sätta igång och skriva när jag kom hem men vi får se vad som händer idag.

Och nu kom solen fram igen…

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Help I need somebody, help

  1. Anna skriver:

    Ja, vad sjutton är det med vädret? Jag har ju semester nu!! Som tur är har vi en utlandssemester inbokad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *