Det rasslar lite i tangentbordet

Hinner säker plita ner några rader i en ny novell. Ska bara hämta in mer ved, kolla ugnen och dukningen och rasta Leidy. Men vad fasen, jag hinner. Bara att få ner början kan göra att man kommer igång ordentligt. Då ligger storyn och nästan värker i skallen tills man får chans att sätta sig ner och skriva igen. Att bara gå och tänka på något kan göra att jag tappar det. Både idén och lusten. Det gäller att hänga i så länge det går.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bläddrade lite i Dags bok Skriv din bok och ge ut den. Måste hinna läsa lite, den var bra! Har kommit efter med bokläsandet. Det är för ljust ute för att gå och lägga sig och läsa.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *