En läseftermiddag

Satt på verandan och läste lite (veckotidningar), med en kopp te. Solen värmde ordentligt. Man ska väl ta det lite lugnt med solen i början eftersom man inte är van än. Förra våren vill jag minnas att jag brände mig.

Inte ett ord har jag skrivit idag. Slappade lite efter vi kommit hem från utställningen och sen blev jag sittande på verandan. Nu är klockan redan över åtta och det blir nog inget skrivet ikväll heller. Men man vet aldrig, när natten smyger sig på kan idéerna komma. Ibland är jag så trött att jag nästan inte vet vad jag skriver. Tur att jag sparar eländet så jag kan redigera lite dagen efter.

Har ni haft sol där ni bor idag?

P1000846Matte jag vill inte ha mer snö, nånsin!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *