Hur går det därute?

Alltså, det här med nyårslöftena. Vi måste ju följa upp dom lite. För min del är jag i fas med bloggen, novellskrivandet och de korta berättelserna på min blogg. Dessutom har jag läst böcker av mer än fem, för mig, nya författare i år. Skrivarkliniken och Bokmässan är inbokade och kommer i höst. Teaterkurs och skrivarkurs är det sämre med. För att inte tala om biltvättandet. Det kanske spricker för att det inte är det minsta kulturellt att stå där med en slang och löddra in den lilla blå. Torka, fixa och kanske till och med dammsuga. Skärpning gäller. På http://tidecar.se/biltvatt/vagen såg jag att man kan få hjälp med sådana tjänster.

Tide car

Det skulle vara bra om dom låg lite närmare bara… Men snart är det sommar och jag får ta fram trädgårdsslangen och bikinin och ta ett tag. Leidy håller sig på betryggande avstånd när just vattenslangen viras ut. Badkruka nummer 1. Hon ska i och för sig ha en stor eloge för att hon inte luggar. När man kammar henne fastnar det bara lite hår i kammen och det är skönt. Att ha en hund i bilen kan betyda att man får jobba dubbelt så mycket med dammsugaren.

Nåja, de flesta av mina löften är uppnådda eller på G. Resten tar jag tag i. Jag lovar… Hur går det med era nyårslöften???

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *