Idag tomt – imorgon fullt

P1010261

 

Det är nästan så det ekar i logerna under Tallåsskolans aula. Idag är det tomt sånär som på några danslärare som klistrar upp placeringslappar och tvättar scengolvet. Ljud och ljusteknikerna finjusterar det sista och program och fika finns framme.

P1010262

Imorgon är det dags. Dags för nästan 400 elever från Dud i Katrineholm att ha avslutning innan sommaren kommer. Nervositet och spänning ska blandas med svett och lyckorus. Utvecklande, tufft, lärorikt och spännande.

Jag ska försöka återkomma med så mycket bilder som möjligt imorgon. Jag kommer att ha fullt upp men en dansgrupp och 4 teaterpjäser som ska framföras. Jihooo, nu köööör vi!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *