Sommar och deckartime

Premiär för Sveriges nya deckarfestival Crimetime Gotland – möt dina favoritförfattare på sommarens mest spännande festival! Den 13-16 augusti är det premiär för Crimetime Gotland, Sveriges nya internationella deckarfestival! Nu släpper vi stora delar av festivalprogrammet, fler författare och endagsbiljetter.

Över 40 författare från Sverige, Skandinavien, Storbritannien och USA medverkar! Möt Anne Holt, Belinda Bauer, Denise Mina, Roger Hobbs, Lars Kepler, Jussi Adler-Olsen, Jens Lapidus, Anna Jansson, Håkan Nesser, Mari Jungstedt, Denise Rudberg med flera stjärnor! Förutom författarsamtal och seminarier bjuder Crimetime även på en barn- och familjescen, brottsplatsutredning med polisen, filmvisningar, deckarquiz, skrivarskola, utflykter i kända deckares spår, festivalbar med författarsnack på kvällarna och mycket mer. Läs allt om programmet, de medverkande författarna och boka biljetter och resa på vår hemsida www.crimetimegotland.se!cccccccccccccc

Är det någon som ska dit????

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sommar och deckartime

  1. Eva Karlsson skriver:

    Låter väldigt intressant med många bra författare! Men jag ska inte dit. Ska du?

  2. Sofia Fritzson skriver:

    Nej, ska inte dit, men det låter kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *