Teatervecka

För andra året i rad arrangeras Teaterveckan i Falköping.

Föreningen söker föreningar att samarbeta med men även kontakt med andra intresserade.

Vi vill gärna ta en minut och introducera vår förening, Teaterveckan, och den verksamhet vi bedriver.

Teaterveckan är en ideell förening som bildades officiellt i januari 2014. Vårt syfte är att under en vecka varje sommar arrangera festivalen Teaterveckan.

Vår vision är att visa upp alla delar inom teatern, dvs. även allt som sker backstage och innan föreställning. Därför anordnar vi en festival som innehåller alla delar inom teater, t.ex. workshops i scensmink, kostym, ljud/ljusteknik m.m. Parallellt med detta framför vi och andra teaterföreningar pjäser under veckan. Vår egen föreställning repas in av skådespelare och musiker under själva festivalveckan och visas upp för publik under helgen.

Vi söker nu fler föreningar som vill sätta upp egna pjäser under festivalen. Eller någon annat aktivitet, såsom improvisation, musikal eller stand-up, så länge det berör scenkonst. Det är såklart möjligt att komma på Teaterveckan som besökare eller medverkande också.

Teaterveckan bildades för att vi själva saknar en samlingsplats för alla som älskar teater, och nu vill vi skapa den tillsammans med flera föreningar.

Gå gärna in på www.teaterveckan.se och läs mer.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *