Tips

 DIGGILOO 2015!

Andreas Johnson   Björn Kjellman   Charlotte Perrelli   Hanna Hedlund Helena Paparizou   Magnus Carlsson   Martin Stenmarck  Mollie Lindén Jessica Andersson   Oskar Bly   Magnus Johansson  Lisa Stadell
Rock, Idol, musikal och schlager, en folkkär skådespelare och en operasångare. Diggiloo-gänget för 2015 är spikat.

Eurovisionvinnarna Helena Paparizou och Charlotte Perrelli, rockiga Martin Stenmarck och Diggiloos älsklingar Jessica Andersson och Magnus Johansson får 2015 sällskap av landets schlagernörd, skådespelaren Björn Kjellman. Sommarens Diggiloo-ensemble blir komplett med Melodifestivalaktuella Andreas Johnson och Magnus Carlsson, operasångaren Oskar Bly samt musikalartisterna Hanna Hedlund och Lisa Stadell. Och sist in i gänget välkomnar vi Mollie från Idol.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *