Yoghurt och flingor

Nu har vi finputsat det sista på dansen som vi ska uppträda med den 9 maj. Ett sista rep i Tallåsskolans aula på torsdag, sen ska vi ut och äta. Nu äter jag flingor och yoghurt och ska försöka få till några rader på någon av novellerna jag håller på med. Slängde ut en fråga på FB-gruppen författare på FB. Får se när det kommer ett svar. Där verkar det finnas kunskap om allt från lagar och regler till flygplan och husdjur. En fantastiskt bra grupp. Jag hann även motionera gräsklipparen i en timma. Lite mossa på gräsmattan och det känns som ett gympass modell Large. Ta hand om er så hörs vi imorgon!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Yoghurt och flingor

  1. Amanda skriver:

    jag tror jag är medlem i samma grupp 🙂

    sv: tack 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *