Morgonskrivning

Imorse fick jag lite skrivet, kanske bara 100 ord men i alla fall. Några rättningar och ett konstaterande att sida ett var klar. Alltid något. Ljuset gjorde att jag vaknade halv sex.

Förra veckan skickade jag en novell till en bloggarvän. Tänk va blind man är när man skriver. Allt ät ju så tydligt och klart. Inga luckor eller konstigheter. Haha. Sen får man ett mail. Och tur är väl det, för det finns ju småsaker att tänka på hela tiden. Till exempel om varför saker händer när de händer och hur personer träffades. Ibland kan det till och med vara någon mening som ska byta plats med någon annan. Tack för all hjälp i alla fall. Nu fick jag lite kvällsarbete efter teaterträningen.

Ikväll är det som jag skrev igår, sista repet inomhus. Jag måste börja ta fram varma jackor igen. Att sitta stilla i 2,5 timma kvällstid nu är inte så varmt som man tror. Kanske till och med tar fram torgvantarna. Min hjärna segar ihop om jag fryser. Måste vara varm, som en dansare ungefär. Kropp och knopp hör ihop!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *