Lite småfix

Snart är det den 9 maj och det är lite småfix kvar att ordna. På tisdag har vi samträning med båda teatergrupperna. Jag måste ut och köpa lite saker till dansgruppen och kolla manusen till teatergrupperna.

Non stop 12

2012 hade vi godis som tema och min grupp dansade med sydda godisremmar till låten ! want candy. Det var nog en av de färggladaste uppvisningarna jag sett. Lakritsgodis i papp och polkagrisscenografi i trä. Jättefint. Kul minne.

idag ska det bli en vända till Norrköping för att spela in ytterligare musik till sommaren. Nu är det bara 3 låtar kvar. Hoppas jag hinner springa en vända ikväll, det skulle vara skönt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *