Gästbloggare – Therese Marvelin

TERESE MARVELIN

Jag har alltid älskat att läsa. Chic lit fyller både min bokhylla och mitt hjärta. Marian Keyes är högst på min topplista över favoritförfattare. Strax därefter kommer Sheila O’Flanagan. Jag älskar att läsa om kvinnor som jag kan identifiera mig med. Vanliga kvinnor. Det är precis det som jag själv skriver om. Man kan tro att jag ska skriva något tufft och brutalt med tanke på mitt liv i övrigt. Jag jobbar som skyddsvakt och brandvärnsman. Jag älskar att träna styrketräning och att skjuta pistol. Men när det handlar om skrivandet – då älskar jag att skriva om kärleken. Jag försökte skriva när jag var liten. Det har nog alla författare gjort. Sedan att det inte blev bra över huvud taget, det är en annan historia. Jag behövde växa till mig och samla på mig erfarenheter från livet innan jag kände att jag hade min story. En story som växte sig större, längre och bredare under ett år innan jag till slut tog tag i min dröm och alltså började skriva. Det resulterade i min debutroman som heter ”Var lugn, allt är i sin ordning”.

OMSLAG

En historia i feel good-anda om kärlek, vänskap, svek, vardagsbekymmer och livskriser. Precis så som en härligt chic lit förväntas vara!
Jag vet att min bok får mina läsare att skratta och att den berör. Jag har lyckats.
När jag skrev min debutroman trodde jag att det skulle bli allt. Jag skulle göra en stor, bombastisk entré där jag slängde ut en bok för världen att läsa, för att sen försynt kliva tillbaka och inte göra något mer än så. Men jag hittade en kärlek, en kärlek till skrivandet. Innan jag ens var klar med min debutroman hade jag idén för nästa bok. Skrivandet av den är i full gång och jag hoppas på att kunna släppa den exakt ett år efter den första, alltså i mars 2016. Det är en fristående, helt ny historia om en kvinna som ska fånga våra hjärtan. Här, hos Pia, kommer jag att för första gången avslöja en detalj om den nya boken. Det är kanske en liten, småttig och futtig detalj men det är det allra första jag avslöjar om nästa bok. Den kommer att utspela sig till stor del i ett annat land, ett fantastiskt vackert och mycket grönt land. Det kommer att handla om ett bröllop. Ett bröllop som av en eller annan anledning äventyras och riskerar att över huvud taget inte ens bli av?
*Men sschhh, säg inte att jag sa det.*
Vill du läsa mer om mig och min debutroman ”Var lugn, allt är i sin ordning.” så följer lite info nedan.
Boken köps billigaste på: http://www.adlibris.com/se/organisationer/product.aspx?isbn=9789198222104
Det går också bra att maila mig på: info@teresemarvelin.se för att köpa ett signerat exemplar.
Jag har en hemsida: http://www.teresemarvelin.se
och en facebooksida: http://www.facebook.com/teresemarvelin

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

1 svar på Gästbloggare – Therese Marvelin

  1. Eva Karlsson skriver:

    Kul att få läsa mer om dig här, Terese! Kul också att du är igång med nästa bok. Önskar jag hade lite av ditt driv!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *