Levererat och klart

Nu är mitt arbete med att bearbeta Draksagan av Wivianne Wigren klart. Det ska bli spännande att följa resan och var som kommer att hända i Trelleborgs Kyrka framöver. Jag kom i kontakt med Wivianne tack var en annan bloggkompis och det var en riktigt kul utmaning att få sätta tänderna i en saga som ska sättas upp på scenen.

Som jag tidigare berättat la jag till 2 berättare som kan föra handlingen framåt, som i Cabarét ungefär. Sen har jag lagt till en del enklare scenanvisningar, ut och in och osv. Det kan vara jobbigt om det blir för mycket instruktioner för skådisar och regissör. Ibland kan man känna sig bunden av det.

Det kan dröja ett tag innan allt går av stapeln på grund av att kyrkan byggs om nu, men jag ska följa resan och kommer att åka ner och titta på den, även om det är långväga.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Levererat och klart

 1. Susanne Olars skriver:

  Vad spännande, kyrkor brukar ju vara fantastiska platser för teaterupplevelser. Och Draksagan, det låter härligt. Vilket roligt projekt!

  • Pia Widlund skriver:

   Ja, det var fantastiskt kul, har aldrig gjort något liknande men gör det gärna igen. Alla böcker/sagor kanske inte bara ska läsas utan spelas också!

 2. Amanda skriver:

  Ã¥h sÃ¥ kul 😀

  sv: ja det är samma för mig, teatern är verkligen bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *