2 nya låtar till sommaren

P1010181

Hade inga noter till ena låten så Svante fick svettas lite innan arrangemanget blev klart. Jag sjunger och Svante spelar flygel, sen sätts det på CD och vidarebefordras till teatermedlemmarna på ljudfiler. Lite snitsigt. Man sparar lite kopierande på CD-skivor.

Nu bär det snart iväg på teaterträning. Vi ska dra igenom akt 2. Sen blir det en vända till klädförrådet för några, för att se om det finns lite passande kläder till sommaren. Vi återanvänder, syr om, lånar, fixar och trixar. Allt för att hålla kostnaderna nere.

I bilen från Norrköping hann jag tänka på skrivandet lite och fick en ny idé till en novell. Jag som aldrig skriver synopsis till kortare berättelser ska faktiskt göra det ikväll tänkte jag. Bara 8-10 meningar så inget försvinner från tankarna. Det är ju inte säkert att jag hinner skriva något ikväll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *