Tag mig, tag mig med dig

Tag mig, tag mig med dig av Lauren Kelly

Handlar om Laura Quade som har både fysiska och psykiska problem efter en olycka i barndomen. Utspelas i USA och pendlar mellan 70 och 90-tal. Jag får inte ihop det med storyn. Den är ointressant och texten är fylld av kursiva delar mitt i allt.

P1010162

Med hjälp av allt för långa stycken, ointressanta karaktärer och en handling som accelererar som en pormask, skrapar den här boken ihop en hel klack i betyg. En av sex möjliga. Ställ tillbaka den i hyllan om du hittar den och välj en annan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tag mig, tag mig med dig

  1. Ylwa Karlsson skriver:

    Vad var det för genre?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *