Lämna in bilen

Lämna in bilen för reparation är inte det roligaste som finns. Tur att jag har en försäkring som täcker hyrbil, pust. Men vad ska man göra? Jag körde ju på ett rådjur i tisdags kväll och höger front är ganska trasig just nu. Mest ont i mig gör det för djurets skull. Usch! Tänk vad beroende man är av sin bil, hur var det förr egentligen. Ok, ni som bor i större städer med tunnelbana, spårvagn och bra bussförbindelser är kanske inte lika beroende. Men vi som bor på landet har det tuffare. På tisdag ska bilen i alla fall in för lagning och jag ska köra hyrbil.      http://www.biluthyrning.nu/

Lämna in bilen för reparation är inte det roligaste som finns. Tur att jag har en försäkring som täcker hyrbil, pust. Men vad ska man göra? Jag körde ju på ett rådjur i tisdags kväll och höger front är ganska trasig just nu. Mest ont i mig gör det för djurets skull. Usch! Tänk vad beroende man är av sin bil, hur var det förr egentligen. Ok, ni som bor i större städer med tunnelbana, spårvagn och bra bussförbindelser är kanske inte lika beroende. Men vi som bor på landet har det tuffare. På tisdag ska bilen i alla fall in för lagning och jag ska köra hyrbil.

Vem vet, man kanske skulle ta sig en tur ut i Europa? En sväng till Köpenhamn för att gå på tivoli kanske. Eller en tur till Paris för att shoppa? Jag som inte ens sett Eifeltornet mer än på bild. Eller bara dra iväg uppåt Norrland och se lite snö, om det finns någon kvar. Det finns så många outforskade platser man skulle vilja se.

Vart skulle du åka och du fick en bil och obegränsat med bensin??

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lämna in bilen

  1. Ethel skriver:

    Jag skulle åka så långt ner i Spanien som det går. Har sett på teve att det är skönt där nu :-)!

  2. Ylwa Karlsson skriver:

    Att du har krockat med ett rådjur den här veckan har jag helt missat! Tur att du klarade dig, men synd om rådjuret. Jag hoppas verkstaden lyckas få ordning på bilen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *