Hej mitt vinterland

Nu blev det vinter igen och dom blåsippor jag så glatt spanade in förra veckan täcks nu av ett täcke snö. Solen ser ut att vilja titta fram mellan träden, vi får se vad som händer under dagen. Det känns fantastiskt bra sen gårdagens premiär. Även om jag inte har en stor roll så tycker jag att det är helheten som räknas och publiken var helnöjd efteråt.

Nu blir den en kopp kaffe och en snabbtitt i sagan som jag har dramatiserat. Nästa vecka är det meningen jag ska maila över mitt arbete och då kommer även en intervju med Wivianne Vigren som skrivit sagan om draken.

Sen ska jag kasta mig in i böckernas värld igen och ikväll är det föreställning igen.

P1000695In i Blonkernas värld!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hej mitt vinterland

  1. Anna/notonmusic skriver:

    Låter som en väldans bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *