Tips

Sveriges vackraste utomhusteater Vallarna, precis vid Ätran i Falkenberg, får sommaren 2015 besök av hela humoreliten!! I sommar bjuds det på en äkta skrattfest när det nyskrivna lustspelet Bröllop i Kikar´n har premiär. Föreställningen är en fristående uppföljare på fjolårets succé som lockade över 60 000 besökare under sex veckor. Alla publikfavoriter finns på plats samtidigt då det bjuds på comeback av Claes Månsson, Mikael Riesebeck och Jeanette Capocci. Karin Bergquist gör debut och publikfavoriterna Jojje ”Dag-Otto” Jönsson, Stefan Gerhardsson, Siw Carlsson och Jan Holmquist lovar att bjuda på mängder av skratt! Manus Lars Classon & Jojje Jönsson. Regi Lars Classon.

bbbbbb

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *