Tips

bnbnbnbn

En kväll i månaden under hösten och vintern med start den 12 oktober bjuder Björn Skifs in till en personlig och annorlunda föreställning på Göta Lejon. Tanken är att ha en scen att återvända till där allt kan hända – både ösig och stämningsfull musik, härliga snack och oväntade infall i en skön och avspänd atmosfär. På plats är också det band han jobbat med under många år, så chansen finns att det dyker upp både nya och gamla hits men även en hel del överraskningar.

Med endast en föreställning per månad blir detta verkligt exklusiva tillfällen för alla Skifs-älskare. Då ingen kväll blir den andra lik är det lätt hänt att man blir nyfiken på vad som händer nästa gång… …och då är det tur att man hittar Björn Skifs lite nu och då på Göta Lejon.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *