Mellon på G

Då var det igång igen. Orkar inte ens kommentera öppningsnumret… Bizazz kom tillbaka NU!!

Midnight Boy – Eftersom tyget inte räckte till framtill på skjortan så fick vi bekräftat att han tränat på gym och fått till deffen lagom till Örebro. Så bra. Han gillar 80-talet. Pluspoäng direkt där. En vuxen röst för att vara så ung. Låten är faktiskt skaplig, andas 80-tal men det behöver inte vara fel. Ta bort skyltdockorna och byt ut dansarna så kanske du kan gå vidare.

Caroline Wennergren – Får inget grepp om låten, ingen mello-låt direkt. Även här en vuxen och bra röst, synd att hon inte fick en starkare låt. Vi kanske får se mer av henne i andra sammanhang framöver.

JTR – Ännu ett pojkband med en låt som sjöngs och försvann… Confettiförrådet är i alla fall slut nu.

Hasse Andersson – tog en gammal slagdänga som tydligen varit med förut. Nu är ålderskvoten fylld i alla fall. Nu går jag och lägger in i spisen… Nu var Hasse klar.

Dinah Nah – Undrar om det tog sig i spisen? Jag går och kollar en gång till för säkerhets skull. Oj, nu tog hon bort micken från munnen och det hördes ingen skillnad på sången, konstigt…

Annika Herlitz – Om man höjer tonarten så kanske hon kan sjunga ordentligt. Vacker scenlösning. Jag har svårt att höra något i verserna, refrängen låter skapligt, ljus och fin röst när jag hör den. Det fanns visst några smulor konfetti kvar.

Måns Zelmerlöw – Går vidare för att fancluben är Mums. Inte den bästa låt jag har hört.

Midnattsgrabben o Mums går vidare och JTR och Annika till andra chansen.

Och Ingela Pling kom tillbaka, allt är förlåtet! NU!

Mer hallonsoda till folket!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

5 svar på Mellon pÃ¥ G

  1. Amanda skriver:

    älskade mÃ¥ns zelmwelöws nummer 😀

    sv: 😀

  2. Ethel skriver:

    Såg inte igår. Var ju på musikteater. Den var bra. En liten intim teater. Vi satt näst intill på scenen och det var bara kanske 75 personer i publiken. Amandas teater sjunger otroligt bra. Mäktigt och några kvinnor har otroliga röster. Jag ryser och njuter. Kände igen alla Beatles-låtarna även om det ibland var nya texter och framfört på helt nytt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *