Stilstudie i hoppning

P1000843Matte, är du beredd nu?

P1000842Ser ni mig långt därborta?

P1000848Inga rivningar här inte!

P1000846Jag vägrar!

P1000847Nåja, nu är jag över. Var är godiset?

P1000845Jag är redan inne matte!

Vilken underbar dag. Solen kom inte fram förrän på eftermiddagen men då lyser den desto finare. Snön håller på att smälta och de flesta taken är tomma. Jag är springsugen och skulle vilja ut och nöta lite asfalt. Kanske blir någon kilometer i veckan, bara för att känna hur det känns. Slalompinnarna till sommarens agilitybana får tjänstgöra som hinder i snögångarna. Idag var dom inte så höga eftersom snön smält. Det gör inget, bara det blir lite rörelse, och lite godis.

En riktig slappardag. Jag har gjort pasta och köttfärssås, läst tidningar och städat undan lite. Inte speciellt mycket kultur. Nu ska jag sätta mig i soffan och ta en kopp kaffe. Ikväll är det mellan och givetvis ska jag titta. Är det fler därute som slår sig ner vid TV:n klockan 8?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Stilstudie i hoppning

  1. Ethel skriver:

    Jodå, jag ska titta! Och lagom till mello är slut kommer andra åket i slalom :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *