Härligt

Att åka till landet ger mig verkligen energi. Bära ved, elda i spisen, göra räkröra och koka pasta, pressa lite apelsiner, busa med Leidy, dricka kaffe och somna i soffan med en bok i handen och Leidy vid fötterna. Lite halvsvettig tröja, otvättat hår, ett par gamla värmebrallor och kängor som sett bättre dagar. Totalt avslappnad och totalt jättehärligt.

Sen kom snön igen, bara för 3 minuter sen drog den och solen visade en tendens av att vilja vara med. Jag glömde att fota det vackra snöhänget som fanns på vedbodstaket. När jag var där lite senare hade det fallit ner. Någonstans känns det som om våren är på väg, fast vi bara är i februari.

Är det någon som fått vårkänslor?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Härligt

  1. Disa skriver:

    De senaste två dagarna har det varit lite vårlikt här, men å andra sidan hade jag en morgon för bara några dagar sedan där jag först inte fick upp mitt frusna cykellås, sedan när jag cyklade iväg började min genomfrusna sadel smälta i ändan på mig och till slut föstes jag av vägen och upp i en snödriva av en snöplog. Då kändes det väldigt mycket som vinter kan jag säga.

  2. Anna/notonmusic skriver:

    Å nu fick jag akut längtan till vårt lilla hus i norra,

  3. Carola skriver:

    Att vara på landet är så härligt. Tystnaden försätter en i ett lugn man har svårt att hitta hemma. Här värmer vårsolen också så snön droppar ljudligt från taken. Ser gärna fram emot mars med spirande påskliljor och snödroppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *