Inte som alla andra

Min novell ”Inte som alla andra”, ligger nu pÃ¥ Melker förlag och jag hat fÃ¥tt fin recension av e-boksevangelisterna och Eva-Lisa. Tack! Tydligen berör ämnet mer än jag trodde. Det finns dom som valt att inte skaffa barn, jag själv till exempel. Det är inte mig novellen handlar om men det är mitt val som avspeglas i den.

Det är inget man pratar om så ofta.

-Har du barn?

-Nej, det har jag inte.

-Varför då? Nja, den här sista repliken kanske aldrig sägs, men det finns ju dom som undrar.

Många känner säkert en press från omgivningen, föräldrar och syskon, att skaffa barn. Har dessutom alla vänner små rullande barnvagnar och pratar barnmat och blöjor kan man lätt känna sig lite utanför. Eller helt enkelt; Inte som alla andra.

https://www.muntligt.se/e-bok/9789176151488/inte-som-alla-andra

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

8 svar på Inte som alla andra

 1. Eva-Lisa skriver:

  Jag tycker att din novell är viktig och jag håller med dig eftersom jag också valt att inte skaffa barn. Folk verkar ständigt utgå ifrån att man inte KAN få dem om man är barnlös. De verkar ha svårt att föreställa sig att vissa faktiskt VÄLJER att inte skaffa dem.

 2. Ethel skriver:

  Befinner mig i samma klubb.

 3. sofiafritzson skriver:

  Intressant ämne, kul att du skrivit om det!

 4. Anna/notonmusic skriver:

  Kommenterat novellen i annat inlägg men ämnet är viktigt. Kanske vanligare med ämnet i perspektivet inte kunna få barn, men att välja bort egna barn är kanske mindre vanligt ämne och tycks alltid ha en följdfråga. Jag tror aldrig att jag har fått frågan varför jag skaffade barn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *