Datorn klar

P1000694Från den ena datorn till den andra, samma saker i mapparna, numrerade och sparade på 4 olika USB. Jisses va skönt att få detta klart. Tog längre tid än jag trodde. Nu har jag fått till en brea mapp-system för novellerna. Förut var det blandat med teaterövningar och en massa annat. Ordning och reda! Tjoho.

Hann läsa lite igår, tittade på min favoritserie Criminal Minds och sen blev det inte så mycket mer. JO, en novell förstås. Den la jag upp igår, kolla läget och kommentera. Jag hann inte kolla igenom så mycket utan knåpade bara ihop den när jag väl satte mig.

Idag blir det teaterträning med gänget i Baby Blues. Jag återkommer med fler bilder och en intervju i veckan. Ha en bra söndag.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *