Drömmar

Oj, vad jag drömmer just nu. Jag kommer in i drömperioder ibland och nu är jag inne i en sån! Jag drömmer så tydligt och klart och verklighetstroget om händelser och människor så jag tror det är verklighet. Det är drömmar om människor jag har träffat för länge sen, som jag träffar nu och några okända.

Vad som gör mig så irriterad är att så fort jag vaknar, glömmer jag allt. Det är precis som om hjärnan rensar med enskurtrasa med Ajax på. Rent tomt och innehållslöst. Jag minns ingenting.

Det vore ju kul om jag kunde komma ihåg någon dröm och få lite skrivstoff ifrån den, men det verkar vara omöjligt. Har ni någon gång drömt nåt som ni har fått skrividéer av??

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Drömmar

  1. Mia skriver:

    Njäe, jag är usel på att minnas drömmar. Mardrömmar är lättare för då vaknar man ju ofta mer abrupt med det skrämmande med sig.

  2. Ethel skriver:

    Det har hänt några få gånger. Ser några blixtsnabba bilder framför mig som jag sen utgår ifrån.

  3. Eva Karlsson skriver:

    Jag vet av egen erfarenhet att det går att träna upp att minnas drömmar. Bandspelare eller papper och penna är ett måste. Jag gjorde det under en period, som ett experiment kan man säga, och till slut vaknade jag lite då och då under natten och skrev ner stolpar och tack vare dem kunde jag på morgonen minnas hela drömmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *