Gamla synder

Städade häromdagen och har fortsatt idag. Ibland hittar man saker och texter i gömmorna som man inte trodde fanns. Man blir nästan förvånad att man skrivit det själv. För många år sen, 1995 var det, medverkade jag i en tidskrift vid namn Äcklet!!!

P1000608

P1000607

Ja, hur jag hittade den har jag ingen aning om. Bara att jag fick in två dikter i två olika nummer.

P1000606

Är det någon som vet något om denna tidskrift eller har medverkat i den????? Bläddrade i den men kände inte igen några namn alls. Det var ungefär då, 1995 som jag började skriva lite dikter. Fick även en hel del publicerade i lokalpressen. Skulle vara kul att veta om någon annan skrivande människa som läser min blogg vet något om tidskriften!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gamla synder

  1. Astrid skriver:

    Hej!

    Jag kom in på din blogg via en googling på Äcklet. Här kan du läsa mer om vilka bibliotek den finns på:
    http://libris.kb.se/bib/4111181

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *