Denna väntan…

Nu är det januari och inga fler meddelanden från några förlag på länge. Antar att dom haft lika mycket ledigt som jag. Hoppas på att få lite svar under denna månad. Vare sig det är bra eller ej. Man vill ju veta. Ovissheten är nästan värre än ett nej, eller hur?

Ett av mina nyårslöften är att ta tag i min bok och se till att det blir något av den. Jag tänker så det knakar, både på hur jag ska göra och hur mycket det får kosta och hur jag ska gå till väga med marknadsföring. Dessutom måste det vara lite tajming och lite tur.

Jag undrar vad 2015 har att bjuda på?!?!?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Denna väntan…

  1. Ethel skriver:

    Tur att vi inte vet, kanske :-). Men jag är säker på att mycket kommer att hända. Vi kommer att se till att det gör det.

  2. Anna Hansson skriver:

    Det är så jobbigt att vänta på svar! Jag är precis i samma sits som dig, men har i alla fall fått besked angående ett manus att jag ska få svar i januari. Det kan vara idag, den kan vara den sista januari, men jag vet i alla fall att det inte kommer att dröja så jättelänge. Hoppas att du också får svar snart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *