Bara en minusgrad idag

Skönt att köldknäppen gett sig, det ska bli skönt med en lite längre promenad idag. NÄr jag var ute med Leidy igår kväll hann hon nästan in innan mig. Kallt om tassarna.

Jag har verkligen vilat hjärnan från allt skrivande under julhelgen. Är säker på att det tar ytterligare någon vecka innan jag startar upp någon nytt. Jag får ingen panik om jag inte skriver varje dag utan tycker bara det är skönt att vila lite. Man får passa på att hämta intryck och spara ner dom så att man kan skriva för fullt när energin och lusten dyker upp.

Dessutom måste jag börja planerna både dans och teatergrupper inför våren. Låtarna är bestämda men jag måste sätta lite steg till koreografierna för att kunna komma igång på ett bra sätt.

Sen är det teatergrupperna som ska planeras. Det ska bli 4 korta pjäser på 2 grupper men färg som tema. Inget vi behöver hålla stenhårt på men det kan vara kul om det kommer med i alla fall. Det blir bara ca 3 sidor manus för varje grupp men det är nästan svårare att skriva kort och bra istället för långt.

Japp, det finns att göra även om jag inte skriver. Imorgon kommer det både nyårshälsning och en nyårskrönika på bloggen. Håll ögonen öppna.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bara en minusgrad idag

  1. Ethel skriver:

    Håller med. Jag har inte skrivit mycket senaste veckan. Läser istället. Härligt att kunna ligga i soffan och läsa utan tidspress.

  2. Eva-Lisa skriver:

    Man ska ta saker i den ordning och takt som känns bäst, då brukar man få bäst resultat också.
    Ser fram emot nyÃ¥rskrönikan! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *