Japp, jag har sovit gott

P1000533

Fotat från vägen igår när jag anlände till Sunne. Så skönt. Nu har jag ätit frukost och tar det sista av kaffet. Några rader på årskrönikan, simma, läsa, lucha, läsa, läsa, slappa, se Criminal Minds, läsa, äta, sova.

Så kopplar jag av. Laddar. Får energi inför vårens alla aktiviteter. Det blir inte mycket skriva just nu. Passar på att läsa andras böcker, jag har ju en diger hög att ta ifrån. Jo Nesbös bok var inget bra. Jag kanske hade för höga förväntningar. Tungläst, kom ingenvart, seg. Återkommer om nya böcker under dagen.

Här i Sunne är det snö. Ljust, kallt och lite dimmigt. Passa på att läsa du också. Ta del av alla underbara författares verk. Vem vet, snart kanske någon läser din bok? Eller min?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Japp, jag har sovit gott

  1. Carola skriver:

    Vad härligt att få vara på SPA i vackra Sunne. Jag har varit där några gånger och njutit av mat och vacker miljö. Maten brukar vara snålt tilltagen ibland men ber man om mer så brukar de inte krångla eller ta extra betalt.
    God fortsättning!

    • Pia Widlund skriver:

      Visst är det så. Förrätten bestod av två brödbitar med lite kladd på, stora som femkronor. Men det är ruskigt gott i alla fall. Selma är mitt andningshål och min laddningsstation!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *