Sommaren klart

P1000479

Japp, nu är det bestämt och klart att vi ska spela Grabbarna i 57:an i sommar. Nere vid Djulö utomhusteater, solen ska skina och publiken strömma till. Precis som det brukar vara. Förra året spelade vi Mousetrap, året innan Arsenik och gamla spetsar. Nu återgår vi till en svensk författare. Gideon Wahlberg. Sommarspelens okrönte kung.

Jag har planerat länge, kollat skådisar, kollat sånger och kollat manus. Nu ska repschemat spikas och sen ska manuset fixas, jag måste skriva in sångerna där dom ska vara. Efter det får alla skådisar ett manus på mail och det är alltid lika kul!

I mars börjar vi repetera och den som trodde att man sätter upp en föreställning i brådrasket har fel. Det brukar bli uppemot 35 reptillfällen innan allt sitter och vi kör ett genrep. Sen blir det premiär. Ni ska få följa oss på resan med Grabbarna i 57:an.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *