Gamla äventyr

Äventyr i Koliniträdgården 2010. Jag regisserade den härliga Gideon Wahlberg-pjäsen. Nedan syns en scenbild från i somras. När jag ser det här vill jag att det ska bli vår så snart som möjligt. Redan nu planerar vi för fullt. Sommaren 2015 vid Djulö, Katrineholm kommer att bli fantastisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P1000290 P1000291

Programmet med alla underbara skådisar i. Många av dom har jag jobbat med i flera omgångar. Alltid lika kul att skaffa långvariga kontakter. Några av ovanstående ansikten kommer ni även att få se i sommarens uppsättning. Häng med så kommer det rapporter under resans gång.

P1000292

 

Repetitionsbilder, alltid lika kul att se. Massor av minnen väcks till liv. Alla kläder är inte klara och all rekvisita har inte kommit på plats men replikerna sitter och spelglädjen är det inget fel på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vår fina affisch med Agneta och Morgan på.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Gamla äventyr

 1. Eva-Lisa skriver:

  Det förstÃ¥r jag att du ser fram emot! 🙂

 2. Pia Widlund skriver:

  Har suttit och gått igenom sånger i ett par timmar nu. Ibland när jag förbereder är det som om jag redan var på plats. En häftig känsla!

 3. Anna/notonmusic skriver:

  Måste jag hålla utkik efter! Spelar ni i sommar? Jag har anknytning till en plats nära Vingåker, Blomsterhult.

 4. Pia Widlund skriver:

  Va härligt, ligger åt Österåker va? Vi kommer att spela 12 föreställningar i sommar, de 3 första helgerna i juli. Följ bloggen så hittar du info!! Va kul om du kunde komma och titta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *