Efterlysning

Teatergrupper som vill ta chansen att få specialskriven musik till er teaterproduktion!

Nu söker jag teatergrupper som vill vara med på ett spännande projekt, nämligen att få specialskriven musik till sin teaterföreställning! Det som krävs av er, är att ni tar in tid för musikerna/låtskrivarna i processen och låta dem vara med under arbetets gång. Musiken de skriver, kommer ni sedan att kunna använda digitalt i föreställningen kostnadsfritt.

UpSweden driver ett låtskrivarprojekt com går under namnet Låtskrivarcentrum.

Projektet är ett utbildnings-, & inkubatorsprogram riktat mot kvinnliga låtskrivare som vill gå från hobbyverksamhet till professionellt utövande. Med hjälp av utbildningspaket, coaching, skarpa case, mentorer & studiebesök är syftet att hjälpa deltagarna i rätt riktning – mot att delvis eller till fullo kunna leva på sitt skapande.

Under v4- och framåt kommer de att arbeta med att skriva musik till teater (från pitch till leverans) och kicka igång ett case där låtskrivarna (deltagarna) skall skriva musik till en pjäs/uppsättning utifrån ett manus. TRE projekt i Örebro län ges möjlighet att vara med om detta! Det gäller att just ert projekt har möjlighet och tid att arbeta med musikerna i processen, för att ni ska kunna tacka ja till erbjudandet.

Har ni frågor? RING mig eller mejla, snarst! 28 november behöver jag en intresseanmälan från er förening/grupp. Med vänlig hälsning Tina Ruth tina.ruth.lbf@folkbildning.net. Tfn 070-573 50 33.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *