Tips

HANNA LINDBLAD & RENNIE MIRRO LET IT SNOW!  –

A Christmas Celebration

Flashdance stjärnorna Hanna Lindblad och Rennie Mirro vill dan före dan före dan före dopparedagen bjuda in till en sprakande vinter- och julkonsert! Tillsammans med Jan Radesjös svängiga 8-manna band vill vi rycka bort er från den sista julstressen in till den varma och sköna teatersalongen på anrika China Teatern i Stockholm. Där kan ni dansa och sjunga med oss mellan stolsraderna till toner lånade av bl a Frank Sinatra, Sammy Davis JR, Ella Fitzgerald, Elvis Presley, B.B King, Stevie Wonder, Eartha Kitt och Judy Garland.

llllllll

Föreställningen ges bara vid ett enda exklusivt tillfälle söndagen den 21 december kl 15.00 på China Teatern i Stockholm. Föreställningen är ca 1,5 timme utan paus. Vuxen: 425 kr Barn: 250 kr

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tips

  1. Eva-Lisa skriver:

    Synd att jag bor sÃ¥ lÃ¥ngt bort. Hade varit kul att se 🙂

  2. Pia Widlund skriver:

    I Stockholm händer det en hel del, men det händer också mycket i det övriga landet. Jag håller mest koll på det som är i min närhet och sånt jag själv skulle kunna tänka mig att se. Men om du har något kul på G i din närhet, maila mig gärna så lägger jag upp det som ett tips. Vem vet, det kanske finns fler läsare i dina krokar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *