Eld i spisen

Vaknade tidigt som vanligt även fast det är helg. Som en inbyggd klocka ungefär. När jag slutade gymnasiet började jag på Ljungströms Konfektionsfabrik i Vingåker. Jag gick upp 5,50 i 8 år och det har väl satt sina spår i kroppsklockan antar jag. Kan bara påminna mig om att jag sovit till efter 11.00 ett par gånger i hela mitt liv. Ingen sjusovare här alltså.

Det är däremot Leidy. Jag har brygga kaffe, tända i spisen och klä på mig innan hon ens orkade titta på mig. Nu har vi varit ute en stund och dessutom hämtat lite ved och krattat ett par meter. Ruggigt väder men inte så kallt. Nu blir det kaffe och lite läsning sen lunch och teaterrep. Jag ska spela Katarina i Jennys pjäs, Baby Blues. En kvinna som liksom jag själv, inte saknar bar. Rep vid lunchtid idag. Och ikväll blir det julkalender rep. Fullt ös på söndagen alltså!!!

Vad gör du en ruggig höstdag som denna?

P1000077

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *