Oliiidligt spännande

22,00 avslutas röstningen på kapitel1.se  Nu är det lika jämnt som Loreens pannlugg. Inte ett hårstrå åt ena eller andra sidan. Samtidigt sitter det 2 andra och skriver så att fingrarna trummar om ett nytt ämne just nu. Det är fantastiskt med nätet och vilka roliga saker som finns. Jag har fått kontakt med många skrivande människor via min blogg och det finns ju ett gäng med olika forum för skrivande människor som jag själv.

Det har förresten debatterats en del om när man ska kalla sig författare. Är det en viktig fråga, frågar jag mig? Det viktigaste är väl att man har roligt och utvecklas när man skriver. Om jag är sömmerska, rörmokare eller författare spelar väl ingen roll. Eller gör det det?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Imorgon lägger jag upp min text som jag skrev på kapitel1. Vi hörs!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *