Genrep

Ikväll är det genrep på mina dansgrupper i Lännäs. Jättekul. Jag har gjort 2 separata danser till varje grupp och sen har dom 2 danser tillsammans. Låter kanske mycket men dansern tillsammans är busenkla. Jag tycker det är kul att göra fler danser och göra dom kortare. Har man en låt på 6 minuter är det kanske det enda man hinner med på en heltermin, då är det bättre att tona ner efter 2,5 minuter och ta en låt till. Lite olika stilar och olika steg.

Senare ikväll ska jag till Vingåkers bibliotek och lysna på noveller. Jag kommer lite sent men hoppas att jag hinner lyssna på min egen novell som ska bli uppläst. Spännande!! Halv 7 börjar det och har du vägarna förbi så kom in och lyssna!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *