Ska ni vara med?

På novell.se kan man tydligen vara med i en bok om dom får in 100 intresserade som betalar 200kr/st. Är det någon som ska vara med? Det finns en uppsjö av tävlingar, novellsamlingar, sidor att publicera och tävla på och man blir alldeles snurrig. Jag undrar vad man får ut av att vra med där mer än att andra kan läsa min novell och att jag får en bok med alla noveller i.

Har ni erfarenheter av liknande? Är det någon som har skickat in sin novell???

Frågetecken

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ska ni vara med?

  1. Ethel skriver:

    Nej, inte till den, novell.se. Men jag är med i några andra novellantologier. Håller med om att det finns väldigt många. Varje gång känner jag lust att vara med, måste besinna mig. Som du säger, vad får jag ut av det?

    Som t.ex. en jag var med i, där alla fick betala för de böcker de beställde. Har sen inte sålt en enda :-), bara använt de som presenter till vänner och bekanta. Är väl iofs en bra present, men det blev ju inte precis några inkomster av det. Fördelen, som jag ser det, när man är med i antologier, är att man sprider sitt namn i bokkretsar, att någon, någonstans kanske kommer ihåg ditt namn.

  2. Pia Widlund skriver:

    Ja, det är väl det som är grejen, att man kan få ut sitt namn. Det är ju inte så kul att betala för att få skriva!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *