Sista föreställningshelgen

stannar-flyerKommer du och tittar??

Efter helgen har jag massor att göra. Läsa manus från Isa Schöijer, läsa manus inför sommaren, slutredigera min nyskrivna barnbok och lite annat smått och gott. Snart börjar repen inför julkalendern och det ska bli jättekul. Sen har vi ett annat teaterprojekt att ta tag i. Fullt ös med andra ord. Det är roligt och varierande.

Nästa helg ska jag bege mig till Lidköping på utbildning. Jag har aldrig varit på barnteaterledarutbildning förut så det ska bli extra intressant. Umder årens lopp har jag varit på flera av ATR:s kurser och halva nöjet. Vi får hoppas det blir lika kul denna gång!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *