Inspiration

Mitt i allt teaterarbete pågår det nya tankar om kommande uppsättningar. Jag har koll på en hel del pjäser men det är alltid kul med nya uppslag. Det skulle vara kul att dra iväg någonstans och se lite nytt. För många år sen var jag i London och såg Miss Saigon, Crazy for you, Mousetrap och besökte Royal Albert Hall. Till London skulle jag vilja åka igen. Jag hittade billiga resor till London på hemsidan Momondo.
Man kanske skulle ta sig i kragen och boka något?

Ibland känns det som om jag skulle vilja sätta upp en musikal och om jag tittar på utbudet nu och för 20 år sedan har det hänt en hel del. Givetvis skulle det vara kul att dra iväg till USA och se något men då får plånboken bli lite större först… London är lagom på något sätt. Det är ju inte bara teater man kan se i London. Tänk att bara gå på stan och se alla människor och insupa atmosfären. Åka en båttur på Themsen och besöka Madame Tussauds och se lite kändisar. Eller bara shoppa loss.

Jag kom just på att jag köpte en Trisslott igår. Nu ska jag skrapa…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inspiration

  1. Eva Karlsson skriver:

    London är en favorit. Men bara en pjäs har jag sett: No sex please, we’re British. Förmodligen kunde jag för lite engelska för jag minns ingenting.

  2. Pia Widlund skriver:

    Jag hängde inte med sÃ¥ mycket pÃ¥ Mousetrap jag heller…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *