Audition i Örebro

Sommaren 2015 framförs Stephen Schwartz vackra historia Children of Eden för första gången på svenska. Det sker i S:t Nicolai kyrkan i Örebro. Det blir en helaftonsmusikal med dansare, orkester, körer och professionella musikalartister. Det kommer att bli en häftig uppsättning med både amatörer och proffs. Nu söker Svenska kyrkan i Örebro körsångare, musikalartister och dansare.

Vill du vara med?
Nu har jakten på körsångare, dansare och artister börjat. Är du intresserad kan du lämna din intresseanmälan på Svenska kyrkan i Örebros hemsida senast 10 oktober 2014. Sedan kommer audition att hålls i Örebro 24 till 26 oktober.

Children of Eden, eller Edens barn som den heter på svenska, är en musikal från 1991, skriven av Stephen Schwartz. Det är en energifylld, dramatisk och vacker historia, med nio huvudroller och en kör som agerar ”storyteller”. Historien handlar om Adam, Eva och Noa. Sommaren 2015 får den sin svenska urpremiär i Örebro!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *