Premiärveckan

Denna vecka är mina tankar på pjäsen vi har premiär på den 10 oktober. Resan har varit lång. Jag är ofta ute i god tid och kollar pjäser och rätt människa till rätt roll. Mitt huvud är fullt av tankar och idéer och många gör jag slag i saken och tar tag i. Jag började för nästan ett år sen att tänka på denna komedi, Det stannar i familjen. Jag vill sätta upp något som jag själv skulle vilja se. Något roligt och lättsamt.

Komedier finns det gott om och detta är en av de roligaste tycker jag. Snabba replikskiften som hela tiden för handlingen framåt. Inget tungt och svårt, bara glatt och enkelt. Ibland behöver vi något sådant. Och ibland behöver vi något tyngre. Det är det som är tjusningen med teater, att kunna blanda.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Premiärveckan

  1. Pia Widlund skriver:

    Jihoooo, säger jag bra……

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *