Det luktar succé

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÖstgötateatern i Norrköping är laddad för succé

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVi möttes av röda mattan

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn frisk fläkt från Norge. Anette Amelia Larsen, spelar Maria från klostret som får tjänst som guvernant hos kapten von Trapp

OLYMPUS DIGITAL CAMERANunnorna pratar om det hopplösa fallet Maria. Är hon ämnad för klosterliv eller sjunger hon för mycket?

OLYMPUS DIGITAL CAMERARichard Carlsson gör en trovärdig och bra kapten von Trapp, en sann Österrikare

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHär med kvinnan han ska gifta sig med spelad av Karin Oscarsson. Vännen Max, spelas av Tobias Almborg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKapten von Trapp förälskar sig i barnflickan Maria och de gifter sig. Barnen älskar henne och hon för in musiken i deras hem efter många år. Barnens sångnummer charmar publiken och jag minns alla scener med glädje. Här sjunger de på en festival och lyckas smita undan då von Trapp fått en tjänst han inte vill ha. Flaggorna i bakgrunden är vidriga, men vi får aldrig glömma det som varit.

Vackra musikstycken och en sann historia med Regi av Mattias Carlsson som också gjort koreografin. Måste nämna scenografin och kläderna av Mattias Möllerstedt, superbra. Snabba scenbyten från klostermiljö till balsal till trädgård. Carina Söderman, som spelar abedissan, får hela Östgötateaterns tak att lyfta när hon sjunger. Pjäsen får 6 klackar av 6 möjliga på grund av henne. Åk och se Sound of music i Norrköping. Hinner ni inte, åk till Linköping. Vacker och sevärt och det luktar stor succé!!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *