Snart är det dags

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag ska vi sätta upp kulisserna som vi ska ha till komedin Det stannar i familjen. Sen ska de flesta kläderna och den mesta rekvisitan vara klar. Det känns bra innan premiären den 10 oktober men visst finns det lite kvar att putsa på. Höja tempo där, sänka lite där, tajma ingångar och kolla snabba klädbyten.

Jag ser varje uppsättning det fantastiska samarbete som föds i ett gäng. Alla ställer upp på alla, vi har samma mål och alla vill att det ska bli så bra som möjligt. Jag har sagt det förr och jag säger det igen; Teatergäng har det bästa samarbetet jag någonsin varit med om. Tack för att ni finns alla underbara teatermänniskor!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snart är det dags

  1. Frida Skybäck skriver:

    Hej Pia!

    Läste att du jobbar med ett bokmanus! Vad roligt! Stort lycka till!

    kram Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *