Från Blondie till Dold agenda

OLYMPUS DIGITAL CAMERABoken Blondie är skriven av Birgitta Andersson och handlar om hennes otroliga liv i misär och fattigdom. Det byts snabbt ut mot rikedom med jämna mellanrum, men på grund av droger falerar korthuset gång på gång. Ett Mycket gripande kvinnoöde som ni ska läsa om ni gillar raka rör. För Birgitta är uppriktig i sin berättelse och skriver utan krusiduller. Jag såg henne på Författarkliniken och idag verkar hon må bra och det unnar jag henne verkligen. Läs!!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIdag fick jag två böcker med posten. Elisabeth Akteus Rex första bok och den tredje. Ikväll ger jag mig i kast med Dold agenda.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *