Hemma igen

Både huvudet och bagaget är vid det här laget fullt. Huvudet med tankar, funderingar, inputs av olika slag och en hel del nya ansikten och namn. Kul. Väskan är full av nya böcker och tyngre än nånsin, puh. Meeen va kul. 4 nya böcker av 4 nya författare. Jag började läsa Elisabeth Akteus Rex bok Naken sanning igår kväll och jag måste säga att jag blev positivt överraskad. Sicken bladvändare det var. Det resulterade i att jag ska få hennes 2 andra böcker hemskickade till mig. Jihoo. En mycket trevlig tjej med händelser i bagaget som utmynnat i bokform. En bra histotia helt enkelt. Har du inte läst hennes böcker, gör det. Jag ska göra en sammanfattning när jag är klar.

Imorse startade vi klockan 10 med en panel av diverse skrivarcoacher.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frågorna haglade och det var många som fick svar på diverse funderingar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen berättade Pia Printz, förläggare, om sitt jobb och hur hon jobbar med att ta in böcker i Sverige.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter lunchen kom Emelie Schepp och berättade om sin succébok och resan hon gjort som egenutgivare.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sen blev det dags för Anna Svedbom, som företräder Harper Collins i Sverige, att prata.

Sammanslaget har det varit 2 bra dagar. Men det är 2 saker jag saknar; kaffe och manliga föreläsare och manliga skrivare. Det där blev 3, jag vet. Var är grabbarna? Igår var Hans-Olov Öberg på scenen och pratade om Kalla Kulor, förlaget han företräder. Sen fanns givetvis Jens Klitgaard, Anns högerhand, på plats och höll i ett av seminarierna, sen var det bara brudar. Inget fel i det men jag tycker det vore kul med mer röster från killar.

Nåja, helgen har varit toppen, jag har fått lite ansikten på en del bloggare jag varit i kontakt med. Mycket roligt! Jag önskar att alla som tycker det är roligt att skriva fick åka på en sån här helg. Har ni möjlighet

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *