Springa, springa

Jag skulle vilja få mer tid till att springa men det är svårt. Det blir mörkare snabbare och det blir bara helgerna som funkar då. Och då är det oftast allt trädgårdsarbete som ska göras för gräset har ju en förmåga att fortfarande växa.

Jag måste försöka förlänga gymkortet och ta några sena kvällar på löpbandet där. Ingen risk att halka i alla fall när kylan kommer. Sen är det kul om man stöter på andra tränande människor, det går lättare att träna då än ann själv ta sig ut och springa.

Precis så är det med skrivandet om jag ska dra en paralell. Träffar man andra som skriver, pratar skrivande och ger varandra tips och råd då går det bättre och man blir taggad.

I helgen ska jag på Skrivarklinik i Stockholm och jag har höga förväntningar. Det ska bli så roligt att träffa 150 andra skrivande människor samt en handfull författare, föreläsare och självaste Ann Ljungberg. Jag lovar att fota och rapportera vad som händer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAlldeles för oanvända dojjor…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *