Om igen

Jessica - Herren ger och herren tar

Jerry - Du, jag letar efter min pappa…eh mamma, nej pappa

Wersten - Sluta för guds skull. För guds skull

 Jerry - Jag vet att han är här nånstans hon är eller nej jag sa ju rätt från början, fasen också

Jessica - Ja, och nu måste du vara honom till tröst. Var det jag där? Nej, det var ju du

Ja ibland drar man samma scen så många gånger att hjärnan känns som en brylépudding. Men det går bra efter ett tag, man bara MÅSTE ta sig igenom vissa partier. Det är konstigt att det alltid är på exakt samma ställe som det kör ihop sig. Men allt löser sig, för det man jobbar mot är ett gemensamt mål där alla vill samma sak. Att få till en bra premiär! Och det kommer det att bli den 10 oktober.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *