Teatertips

Pang i Bygget

Succén från Fredriksdalsteatern kommer till Göteborg.

Det vill säga den otroligt roliga brittiska komediserien Fawlty Towers av John Cleese och Connie Booth i översättning och regi av Anders Albien. Ã…ret är 1975 och vi har det obestridliga nöjet att hälsa alla modiga resenärer hjärtinnerligen välkomna till Hotell Fawlty Towers – garanterat en upplevelse utan motstycke!

Sång och dans ramar in anrättningen och ytterligare en lång rad karaktärer dyker upp i hotellets environger. Bakom de maskerna märks bland andra Ewa Roos, Håkan Mohede, Fredrik Dolk, Robert Rydberg, Siw Erixon, Lotta Thorell och Mikael Ahlberg.

 Sverige bubblar av teater!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *